Skip to content

Dalazorg, hulp en begeleiding op maat!


Direct aanmelden


Onze diensten

Dalazorg

Onze diensten

Hulp bij huishouden

Soms worden huishoudelijke taken te zwaar of te moeilijk door ziekte, ouderdom of een handicap. Dalazorg heeft hiervoor medewerkers die de huishoudelijke taken kunnen verrichten of u hierbij kunnen ondersteunen.


Meer informatie


Aanmelden

Jeugd en kinderen

Hoe zorgen we er samen voor dat uw kind lekker in zijn vel zit, gewaardeerd wordt en zelfvertrouwen krijgt? Hoe vullen we samen de ondersteuning in die daarbij nodig is? Dalazorg is er voor alle vragen op alle levensgebieden.


Meer informatie


Aanmelden

Begeleiding

Dalazorg verleent ambulante zorg en dagbesteding/opvang voor cliënten. Onder ambulante zorg en dagbesteding/opvang wordt onder andere begrepen begeleiding, behandeling en persoonlijke verzorging.


Meer informatie


Aanmelden


Alle diensten

Over Dalazorg

Dalazorg bekijkt samen met u en/of de gemeente, welke zorg u nodig heeft.

Komt u in aanmerking voor ondersteuning door de gemeente (WMO), Wet Langdurige Zorg (WLZ) of zorg vanuit de Zorgverzekeringswet (ZVW)? Hoe krijgt u de benodigde hulp? Hoe komt u in aanmerking voor hulpmiddelen? Is het mogelijk dat uw persoonlijke verzorger een vergoeding krijgt voor de zorg die hij of zij verleent?

Dalazorg helpt bij het beantwoorden van deze vragen en het regelen van de juiste zorg.

Dalazorg - Thuiszorg waarbij de cliënt centraal staat

Wat onze cliënten zeggen

Waarderingen

testimonial-03

“Ik kan mijn coach altijd bellen. Zelfs ’s avonds en in het weekend. Hierdoor loopt er bijna niks meer uit de hand.”Gerrit van de Veen

testimonial-01

“De coaches bedenken steeds weer nieuwe creatieve oplossingen voor hun cliënt. Geen idee is te gek, als het maar werkt.”Ashley Bosman

testimonial-02

“Eindelijk iemand met wie mijn zoon kan praten, waar hij wat van aanneemt. Je ziet hem echt opknappen.”Jeroen Bergen